Mukulat goes Finntastic

Lördag den 25 april är det Kulturnatt i Stockholm och traditionsenligt samlar Finntastic ihop en rad Sverigefinländska aktörer för att bjuda på ett färgsprakande program för stora och små! I år har vi inspirerats av 50-talet och under kvällen bjuds det bland annat på modern rockabilly musik, danskurs och amerikanska bilar.

Mukulat arrangerar konstverkstad där barn i alla åldrar får göra roliga glasögon och andra accessoarer. Du kan även lära dig att göra en stilfull 50-tals frisyr. Hos retrofotografen kan du ge hela familjen en styling och varför inte passa på att ta ett roligt familjeporträtt! Missa inte heller den tvåspråkiga barnteatern Dykare

Dessutom blir det musik av finlandssvenska singer/songwritern Frida Andersson, taggtrådsmusik som andas Kaurismäki och ödsliga bensinmackar signerat Periferia och avslutande Pietarin Spektaakkeli levererar rockabillysväng med influenser av punk och hip hop.

Uppdaterat program och tider hittar ni här

finntastic