Mukulatfest till Västerås!

Lördag den 13/4 mellan klockan 12-16 på Culturen, Sintervägen 6
För alla barn, helt GRATIS!

Vi erbjuder: Pyssel de lux där skapande aldrig kan ta slut! I vår HEMLIGA FOTOAUTOMAT kan man klä ut sig till en fantasivarlese, eller varför inte en mus, en ko, eller en hundprinsessa!? RYTMIK WORKSHOP med Iiris och Robin där barnen får lära sig härligt svängiga rytmer och sedan visa upp dem! ÄVEN den Absolut jättefina Teaterföreställningen: DET VAR EN GÅNG/ELIPÄ KERRAN. En svensk räv hittar en vacker skog som han bestämmer sig för att bo i. Men en finsk björn hamnar i samma skog och vill även den bo är. Räven försöker göra sig av med björnen men snart inser de att trots deras olikheter kan de vara vänner ändå!
Vi ses där!!

Festivalen sker i samarbete med den Sverigefinska Amatörteaterfestivalen!