Om oss

Vad är Mukulat? Mukulat är en tvåspråkig arena för sverigefinsk barnkultur. Vi vill skapa mötesplatser för för sverigefinska familjer, svenska familjer, alla familjer! Tanken är att vår publik ska få ta del av roliga programpunkter, kladda, skaka rumpan och sjunga samtidigt som de på ett lekfullt sätt får bekanta dig med finska språket. Mukulat är en ambulerande verksamhet som funnits på följande orter: Borås, Eskilstuna, Göteborg, Haparanda, Stockholm, Karlskoga, Uppsala och Västerås.

Hur gör Mukulat? Mukulat samarbetar med finska förvaltningskommuner och styr upp kulturevenemang i samarbete med lokala kulturaktörer och sverigefinska instanser såsom förskolor, finska föreningar & församlingar. Har du frågor på detta eller vill du släpa oss till staden/orten/hålan där du bor? Kontakta oss!

Kontakta oss! Är du konstnär, musiker, tantgubbe eller har du något kul som skulle kunna passa in i Mukulat? Är ni en institution, klubb, organisation eller festival som vill samarbeta?

Besök även vår sida på facebook . Mukulat är en del av projektet Suomeksi (på Finska) och drivs av Sverigefinska Riksförbundet aka RSKL. www.rskl.se

 Mukulat Hall of Fame:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lina Puranen                                             Irina Heinonen

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA                                          

Linnéa Puranen

Formgivning, hemsida
linnea@linneapuranen.

jonas.snohanna.iautomat

Jonas Karén            Hanna Källebo Neikter      

mukulatmajulamukulatanton

                 Majula Drammeh                Anton Wiraeus