Om oss

Vad är Mukulat? Mukulat är en tvåspråkig arena för sverigefinsk barnkultur. Vi vill skapa mötesplatser för för sverigefinska familjer, svenska familjer, alla familjer! Tanken är att vår publik ska få ta del av roliga programpunkter, kladda, skaka rumpan och sjunga samtidigt som de på ett lekfullt sätt får bekanta dig med finska språket. Mukulat är en ambulerande verksamhet som funnits på följande orter: Borås, Eskilstuna, Göteborg, Haparanda, Stockholm, Karlskoga, Uppsala och Västerås.

Hur gör Mukulat? Mukulat samarbetar med finska förvaltningskommuner och styr upp kulturevenemang i samarbete med lokala kulturaktörer och sverigefinska instanser såsom förskolor, finska föreningar & församlingar. Har du frågor på detta eller vill du släpa oss till staden/orten/hålan där du bor? Kontakta oss!

Kontakta oss! Är du konstnär, musiker, tantgubbe eller har du något kul som skulle kunna passa in i Mukulat? Är ni en institution, klubb, organisation eller festival som vill samarbeta?

Besök även vår sida på facebook . Mukulat är en del av projektet Suomeksi (på Finska) och drivs av Sverigefinska Riksförbundet aka RSKL. www.rskl.se

vi på Mukulat är:

Irina Heinonen, Projektledare

mukulatfest(@)gmail.com tel: 0725-440227

Lina Puranen (tjänstledig)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Majula Drammeh
Danspedagog
majula.drammeh@gmail.com

mukulatmajula

Linnéa Puranen
Formgivning, hemsida
linnea@linneapuranen.se

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jonas Karén

Konstpedagog & film

jonas.sno

Hanna Källebo Neikter

Hemliga Fotoautomaten
hemligafotoautomaten@gmail.com

hanna.iautomat

Anton Wiraeus
Animation

mukulatanton